Kære OK medlemmer, juli - august nyt 2022

 

Så nærmer vi os den store sommermåned og mange er måske allerede rejst på ferie, efter 2 års nedlukning er det dejligt igen at komme ud og mærke friheden.

 

Men vejret her sidst i juni har budt på flotte sommerdage, ikke for varmt men så vi kan holde det ud, det er godt der ikke er 40 grader som sydpå, husker I at få nok at drikke.  

 

OK Klubbernes tur til Ribe d. 26. april, var en dejlig tur tak til Ellen for gode oplevelser.

Vi siger tak til festudvalget for en god forårsfest den 11. maj

Udflugten til Morten Korch museet den 24. maj var en god oplevelse, dygtig guide som kunne sin historie, både om kroen og Kongenshus mindepark. Tak til Thorvald.

 

2022 bliver et dyrt år, krigen i Ukraine sætter sine spor, men vi skal være glade for at bo i Danmark hvor vi ikke sulter og hvor vi har det godt. Men alt er blevet dyrt vi har hæve kaffeprisen til 40 kr. både i Hasle og Nord, prisen på kaffe for gæster er stadig 75. kr.   

Ok - klubben Nord starter den 17. august med John Mogensen, fortalt og spillet af Flemming Både.

Ok - klubben Hasle starter den 29. august med et stykke brød og et glas vin, vi har i år været 30 år på Haslelokalcenter og det skal fejres. Vi hygger, synger, Steen Brændholt spiller til, har I noget på hjertet, eller kan I fortælle en historie så kontakt mig.

Første tur ud af huset bliver tirsdag den 13. september kl. 13. det er en kør selv tur til Skovby møbelfabrik Frichsvej 43, 8464 Galten. Aftal at kører sammen da der ikke er meget plads på parkeringspladsen. Vi mødes udenfor kl. 12.45. Pris 50 kr. for rundvisning kaffe og kage. Billetter kan købes fra den 17. august.  

Hvis I kender nogen som ikke har e mail så informer dem.

 

Stor og kærlig OK sommer hilsen                                             

Bestyrelsen                                                 

Birgit

Tilst den 26. juni 2022